logo-radria.gif
   
Blog Download Documentation Forum Tasks Home
Blog Download Documentation Forum Tasks Home
barside-right.gif
barside-left.gif
logo-sql.gif

Vanilla 1.1.3 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

    • CommentAuthorjcbull
    • CommentTimeApr 27th 2009
     
    I keep getting the following message, and don't know how to get round it, It is proberly something very simple. Would this be the reason why I am not getting any icons showing in the pagebuilder side? all I seem to get are the red x where the icons and pictures are meant to be. Any help would be appreciated, I have copied the exact error message I am getting if that helps. I am using a 1&1 server if that helps.

    WARNING: .htaccess not executed by apache
    In your apache configuration authorize apache to read and execute .htaccess. This is not required but many external packages and application uses .htaccess file for authentication and url rewriting.
    For that you can add in your apache configuration:

    <Directory "/kunden/homepages/45/d51003458/htdocs/sitecreator/SiteManager">
    AllowOverride all
    </Directory>
    If your are not using apache or using php as a CGI (phpsuexec) then look at the documentation on how to set up local php.ini configuration files.


    Thanks in advance.

    Jeremy
    • CommentAuthorphilippe
    • CommentTimeApr 27th 2009
     
    Actually set this in your apache configuration:

    <Directory "/kunden/homepages/45/d51003458/htdocs/sitecreator">
    AllowOverride all
    </Directory>

    If you do not have access to the apache conf (shared hosting) check the php version.
    At 1&1 one of 2 php version (4 and 5) on is a mod_php the other a cgi php.

    If its a cgi php you need to create a copy of your php.ini and put it in the folder where the scripts are.
    You can find some instructions at:
    http://www.paspagebuilder.com/dokuwiki/doku.php?id=install:dragdropsitecreator_1#phpsuexec_or_php_cgi
    • CommentAuthorjcbull
    • CommentTimeApr 28th 2009
     
    Hi Thanks, got that sorted now.

    Last question, When I try to go into the Webide it keeps coming back with error 500 Internal Server Error? Is this just something that needs changing on the server or is it a file that needs editing. Thanks.
    • CommentAuthorphilippe
    • CommentTimeMay 5th 2009
     
    There is a .htaccess in the webide folder. Check that its not bogus based on your php setup.