logo-radria.gif
   
Blog Download Documentation Forum Tasks Home
Blog Download Documentation Forum Tasks Home
barside-right.gif
barside-left.gif
logo-sql.gif

Vanilla 1.1.3 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

    • CommentAuthorjazzman
    • CommentTimeApr 12th 2009
     
    Hi I'm attempting to install Radria but I keep getting these errors at the top of the page after accessing install.php:

    Notice: Undefined index: step in I:\wamp\www\rad\SiteManager\install.php on line 19

    Notice: Undefined variable: cfg_language_file in I:\wamp\www\rad\SiteManager\includes\i18n_functions.conf.inc.php on line 71

    Then at the bottom of the page I get these:

    Notice: Undefined index: step in I:\wamp\www\rad\SiteManager\install.php on line 201

    Notice: Undefined index: step in I:\wamp\www\rad\SiteManager\install.php on line 220

    Notice: Undefined index: step in I:\wamp\www\rad\SiteManager\install.php on line 264


    I have all the required modules installed and the folder permissions are set so I'm not sure what the issue is. I'm on a local WAMP server. I would really appreciate some assistance. I've been following it for a while but couldn't find the time to get into it. But now I'm ready.

    Thanks
    • CommentAuthorjazzman
    • CommentTimeApr 12th 2009
     
    Nevermind, I was able to resolve it after I read this discussion:

    General: Undefined variable: cfg_language_file in /SiteManager/includes/i18n_functions.conf

    I set error reporting to this and it worked:

    error_reporting = E_ALL & ~E_NOTICE

    Thanks
    • CommentAuthorjazzman
    • CommentTimeApr 12th 2009
     
    Ok, I was able to take care of that part. But now I get quite a lot of errors when I try to access WebIDE. I get the first batch of errors on the top and the second on the side. They are actually the same error messages and from the looks of it they seem to be database connectivity issues. I noticed that when I created my first project it did not create a database. I have since activated Phpmyadmin then created the database manually but I still get the errors. The error is below:

    num_row($result_sql_num); $no_of_records = $result_sql_num; if($no!=""){ $pageno=$no; }else{ $pageno=1; } $recordno=10; $llim=($pageno-1)*$recordno; $arr_paging['paging_limit']="limit ".$llim.",".$recordno; if($no_of_records%$recordno==0) { $no_of_pages=(int)(($no_of_records/$recordno)); }else{ $no_of_pages=(int)(ceil($no_of_records/$recordno)); } if($pageno-1>0) { $current_no=$pageno-1; $arr_paging['paging_data']='Previous '; } $page_start=ceil($pageno/10); if(ceil(($pageno%10))==1) { for($j=$pageno;$j<=$no_of_pages&&$j<=$pageno+9;$j++) { if($j!=$pageno) { $arr_paging['paging_data'] = $arr_paging['paging_data'].' '.$j.' '; } else { $arr_paging['paging_data'] = $arr_paging['paging_data'].' '.$j.' '; } } } else { if (($pageno%10)==0) { $page_start=$pageno-9; }else{ $page_start=$pageno-($pageno%10)+1; } for($j=$page_start;$j<=$no_of_pages&&$j<=$page_start+9;$i++,$j++) { if($j!=$pageno) { $arr_paging['paging_data'] = $arr_paging['paging_data'].' '.$j.' '; }else{ $arr_paging['paging_data'] = $arr_paging['paging_data'].' '.$j.' '; } } } if($pageno+1<=$no_of_pages) { $next_page_no = $pageno+1; $arr_paging['paging_data'] = $arr_paging['paging_data'].' Next >'; } return $arr_paging; } /* Function to convert the XML data into an array * @param object $object Object of an XML file . * */ function object2array($object) { $return = NULL; if(is_array($object)) { foreach($object as $key => $value) $return[$key] = object2array($value); } else { $var = get_object_vars($object); if($var) { foreach($var as $key => $value) $return[$key] = ($key && !$value) ? NULL : object2array($value); } else return $object; } return $return; } ?>
    • CommentAuthorphilippe
    • CommentTimeApr 27th 2009
     
    Enable the asp style <% in a .htaccess or php.ini

    We may still have some of those in the webide.